Президент Туреччини Ердоган повідомив, що експорт українського продовольства в межах «зернової угоди» відновиться вже сьогодні.
В міноборони рф підтвердили відновлення участі в «зерновій угоді» та заявили, що Москва нібито отримала «гарантії Києва про невикористання Україною зернового коридору для бойових дій».

Ердоган також запропонував путіну залишити всі захоплені території України та терміново перейти до переговорів із Зеленським, – пише видання A Haber.

Зазначається, що під час двогодинної розмови з путіним Ердоган засумнівався у доцільності проведення так званої “спецоперації” і запропонував путіну негайно її припинити та вивести війська.На думку турецького президента, путіна чекає в Україні неминучу поразку і на його думку, тільки прямими переговорами росії має шанс на збереження “обличчя”.

На запитання журналістів, як він переконав Путіна повернутися до «зернової угоди», Ердогана ухолився від прямої відповіді: «Спочатку я про це скажу Байдену».

Варто також зауважити, що зомбоване населення в росії не зрозуміло дій і рішень свого президента щодо “зернової угоди” та у соцмережах прям таки вибухнули обуреними коментарями.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!