Представникам Херсонської міської військової адміністрації вдалося досягнути домовленостей з представниками Всесвітнього продовольчого фонду ООН щодо організації видачі паперових сертифікатів для мешканців старостинських округів Херсонської міської територіальної громади. Перемовини та консультації тривали майже два тижні.
Таким чином, мешканцям Антонівського, Зеленівського, Комишанського, Наддніпрянського, Степанівського та Садівського старостатів не треба їхати до місць дистрибуції у Херсоні. У свою чергу, це зменшить кількість людей на діючих локаціях у Херсоні. Сертифікати отримають мешканці старостатів, які ще не отримали паперовий сертифікат на одній з 8 діючих локацій в Херсоні або за смс-повідомленням раніше.
За інформацією Всесвітньої продовольчої програми ООН та ADRA Ukraine, видача сертифікатів буде проводитись тільки для жителів старостинських округів.
Інформацію щодо дат та місць роздачі паперових сертифікатів  у старостинських округах буде надано додатково.
Нагадуємо, паперові сертифікати можуть отримати жителі Херсонської громади, які раніше не отримували електронні або паперові сертифікати.
Вся інформація за номерами: – Гаряча лінія Всесвітньої продовольчої програми ООН: 0 800 600 122;
– Гарячі лінії ADRA Ukraine:
+38 (067) 333 1752
+38 (093) 170 6739
+38 (050) 615 5750.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!