«Глава ВГА Скадовского муниципального округа Сергей Швайко приступил к работе после обучения в Высшей школе государственного управления», – повідомляє у Телеграм окупаційна адміністрація. Прибувши до Скадовська, колаборант відразу ж записав відео, на якому, по-перше, похвастався тим, що був у Москві, а, по-друге, заперечив, що в окупованому місті відбувається евакуація.


«Впечатлениями от прохождения обучения» колаборант поділився і на «оперативном совещании в ВГА». Вільні вуха знайшов у представників «шефської» Кабардино-Балкарії і заступника, мармизу якого на фотозвіті, аби не можна було ідентифікувати особу, розмили. Розповів небагато. Лише те, що навчання проходило два тижні. Вчили зрадників з «новых регионов» «основам государственного управления». А благословив навчання «сам» російський фюрер!


Куди багатослівнішим був новокаховський колаборант євген четкарьов, який розповів прес-службі тамтешньої окупаційної адміністрації, що вища школа державного управління діє при академії народного господарства і державної служби при президенті рф. 180 перевертнів з Херсонської, Запорізької, Донецької і Луганської областей вчили представники російських міністерств і відомств, а саме «рассказывали о практике организации работы с кадрами, системе органов публичной власти, затронули тему честного взгляда на лидерство, возможности эффективного взаимодействия руководителей в госсфере».
Серед спікерів були і відомі особи. Наприклад, народний артист рф дмітрій харатьян, який «говорил о традиционных ценностях и о том, что за ними стоит».


Кому ж краще знати про традиційні російські цінності, як не людині, що ще у 2014 році підтримала політику росії щодо Криму і України, у 2022 році – повномасштабну війну, розв’язану своє країною? А 21 серпня минулого року харатьян взагалі виступав на концерті в тоді ще окупованому росіянами Херсоні!..
«Обучение сопровождалось весёлыми конкурсами, – написала прес-служба окупаційної адміністрації, – работой в команде, а завершилось экскурсией по ночной Москве».
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!