Розшифрування телефонних розмов рашистів, що воюють на Херсонському напрямку, оприлюднив «Інформаційний спротив». В одній з них окупант віталій розповідає знайомому, що рашисти чекали наступу ЗСУ з 8 по 22 квітня, але «теперь говорят, что пока его не будет».

Окупант відверто розповів, що справи у них дуже кепські, а по телевізору на росії брешуть про втрати. Бронежилет віталій купував собі сам, на каску не вистачило. Набоїв немає. А якщо є, то іржаві. Так, на БМД-4, водієм якого є рашист, він знаходить набої  у лісах (мова, скоріш за все, про олешківські). Продукти собі рашисти також змушені купувати самі. Самі ж їх готують. За словами окупанта, ЗСУ спочатку ліквідували їхній полк, а потім – дивізію, яка прийшла на допомогу.

«Никто ничего не даёт, сами в магазин ездят, деньги берут на продукты, но ни разу не привезли покушать», – розповів про товаришів по службі інший рашист, який незаконно перебуває на території нашої області. Розмовляв з дружиною. Розповів, що йому доручають ремонтувати «КАМАЗ», перекладати набої, а під час розмови послали до лісосмуги, аби розібрав ящики і приніс дошки для ремонту підлоги приміщення для начальства.

Окупант поділився переживаннями про те, що не знає, де спатиме. Адже вночі затопило його «помешкання», стеля впала на нього разом з водою. А ще за весь день він з’їв лише один енергетичний батончик, який вкрав з «КАМАЗа», що його ремонтує…

Якщо у вас все так погано, кляті рашисти, чому б вам додому не повернутись? Поки можна. Поки живі.

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!