От тільки коли саме відбулася ця “визначна подія” – достеменно не відомо. Та про все по порядку…

Сьогодні зранку пропагандистські канали повідомили, що їхній “безстрашний президент путін” прибув із візитом на Херсонщину. На підтвердження даної інформації навіть відео виклали: ось лідер країни-терориста виходить з гелікоптера, ось тисне руки “військовим-визволителям”, ось подарунки вручає (про них скажемо окремо).

Судячи з відео кремлівський карлик, ну чи котрийсь з його двійників, дійсно був на Херсонщині. Але за 130 кілометрів від передової, в окупованому селі Щасливцеве, що на Арабатській Стрілці.

Журналістам вдалося визначити розташування штабу окупаційного угруповання «Днепр», яке відвідав путін. Це – база відпочинку «Бригантина», що знаходиться у селі Щасливцеве, по вулиці Набережна, 17. База належить Метінвесту Ріната Ахметова, пише Центр журналістських розслідувань.

На відео, знятому з борту гелікоптера, видно примітні блакитні дахи корпусів пансіонату «Азов» та його пляж, дитячий табір «Буревісник», а на віддаленому плані – три сірі будівлі корпусів «Бригантини». На першому скріні червоним виділені ворота бази. На другому — недобудований корпус.

Засвітили рашисти і свою техніку, розміщену на аеродромі «Чаплинка». Дуже корисна інформація для військових ЗСУ.

Отже, питань щодо правдивості візиту путіна вже немає, хоч навіть самі “вірно піддані” з раші спочатку засумнівалися і не приховували цього у соцмережах.

Дійсно був, хоча чому не зустрівся із вдячними за звільнення від нацистів місцевими жителями – не відомо. Може, не знайшли таких?

Загадкою залишається дата зйомки. Спочатку повідомлялося, що візит був сьогодні, тобто 18 квітня. Згодом вусатий речник путіна у коментарях зазначив, що президент рф відвідав Херсонщину вчора, 17 квітня.

От тільки пізніше з’явилося відео, де путін дарує ікону і чітко говорить: “Скоро будєт Пасха”.

І от тут посипалася уся історія, адже православні Пасху святкували 16 квітня. А католики – ще раніше. То що ж, нестиковочка виходить? Недопрацювали…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!