Як повідомив очільник Херсонської МВА Роман Мрочко, 10 квітня звільнено всіх радників та помічників міського голови, окрім одного, який наразі служить у ЗСУ. А далі – більше. З 1 травня з посади директора Херсонської музичної школи №4 нарешті звільнено олександра кузьменка… Тобто, всім відомий колаборант, якого окупанти призначили “міністром культури Херсонської області”, який віддав наказ вивезти експонати з художнього та краєзнавчого музеїв, здавав ворогу вчителів-патріотів, просував “руський мір” в області, брав участь у псевдореферендумі і змився на лівий берег, де-юре досі залишався працювати директором музичної школи в українському Херсоні?… Як говорять, а що так можна було?…

Також з посади заступника Херсонського міського голови тільки тепер звільнено колаборанта володимира пепеля. Точніше, крісло буде вільним з 8 травня… володимира пепеля затримали ще наприкінці листопада. Він підозрюється у державній зраді, оскільки в окупантів відповідав за ЖКГ.


Ну і “вишенька на тортику” –
розпорядженням начальника МВА відсьогодні припинено виконання обов’язків директора КП «Сервіс-Центр» борисом вєйштортом. Дана особа, за інформацією журналістів-розслідувачів, мала бізнес в окупованому Криму, де і отримала російський паспорт.

На “жирну” посаду директора комунального підприємства в Херсоні вейшторт був призначений за декілька тижнів до повномасштабного вторгення рф.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!