Окупанти, що перебувають на території України, мають низький морально-психологічний стан, а через відсутність будь-яких успіхів армії рф ними оволодіває безнадія. Про це свідчать чергові перехоплення телефонних розмов рашистів, які оприлюднив «Інформаційний спротив».
Військовий ніколай, який знаходиться на території Харківської області, пожалівся знайомому: надивився такого, що постраждала психіка. Також розповів, що коли з товаришами по службі мав тримати оборону, вони обпились самогоном і почали стріляти з гранатомета і кулемета, а також кидати гранати. Ще трохи – і повбивали б одне одного. Але до того, мабуть, ще дійде, бо у підрозділі невідомо звідки з’явилась брага. Незважаючи на таке «щасливе» життя, рашист порадив знайомому будь що уникати мобілізації.
Інший військовий дмітрій, який знаходиться на тому ж напрямку, розповів дружині про те, що їм щодня привозять по 3-4 літра горілки, але він більше 0,5 літра за день не подужає. Також розповів про загибель знайомого, якого, скоріш за все, застрелили товариші по чарці. А ще похвалився, що збирається висаджувати у парник коноплі. Дружина ж повідомила, що вислала йому наркотики посилкою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!