«Длительное время на территории Ивановского округа отмечались серьёзные проблемы, связанные с дорожным полотном и инфраструктурой. Местная власть поставила перед собой такую серьёзную задачу, как модернизация дорожной сети в районе», – пише на своєму телеграм-каналі окупаційна адміністрація Іванівської громади. І тут же демонструє, як це «серйозне завдання» вирішує.

Невідому субстанцію, схожу на знятий ще під час «Великого будівництва» асфальт з землею, який не встигли використати чи прибрати, дорожники зсипають просто у калюжі. А хтось з водіїв і колеса, мабуть, не захотів бруднити, висипавши вміст кузову на молоду траву.

Тим часом голова окупаційного уряду андрєй алєксєєнко розповідає у соцмережах, як рашисти відремонтують «34 самых нужных и загруженных улицы 5 крупнейших населённых пунктов». Пише, що ділянки, які необхідно ремонтувати, вибрали колаборанти на місцях, буцімто, дослухавшись до думки місцевих жителів. Ремонт, запевняє, почнуть у наступному році. Іванівські ж зрадники, мабуть, до цього місця не дочитали і почали «модернізацію дорожньої мережі» уже зараз.

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!