«Поздравляем радио с расширением вещания, а жителей Верхнего Рогачика – с возможностью получать достоверную и интересную информацию, не отрываясь от своих дел», – пише окупаційна «Надднепрянская правда». І додає фото, на якому «сотрудники Минцифры готовятся включить радиостанцию «Таврия» в Верхнем Рогачике». Один із «сотрудников» – чомусь у російській військовій формі і бронежилеті.
За теле- і радіопропаганду на окупованих територіях, нагадаємо, відповідає алєксандр малькєвіч – російський пропагандист, телеведучий, гендиректор телеканалу «Санкт-Петербург», кандидат політичних наук, доцент. Ще і соратник євгєнія прігожина – додають «Репортери без кордонів», які провели розслідування «Пропаганда Малькевича: Партнерська мережа Вагнера в Україні».
Нішу місцевих пропагандистських каналів на нових окупованих територіях зайняли «ЗаМедиа», «Таврия» і «Мариуполь 24». «Завдання цих нових медіа – змусити місцеве населення прийняти кремлівське бачення світу та інтеграцію окупованих територій до складу Росії», – пишуть автори розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!