Йдеться про так званого радника голови днр валентина мотузенка. Він чинив свавілля у Новій Каховці, замовляючи викрадення людей. Також придушував мирні протести. Наприкінці весни 2022-го бойовик зник із поля зору. За даними журналіста Олега Батуріна, злочинець перебував у Криму, де має готельний бізнес. Зараз же мотузенко опинився “на підвалі” за мародерство.
“За нашими даними, його затримання пов’язане зі справою іншого колаборанта, заступника окупаційної адміністрації Нової Каховки, мешканця Каховки Віталія Єфименка, який сидів в одному кабінеті з Мотузенком. Єфименка росіяни затримали влітку 2022 року і звинуватили в «організації злочинного угруповання», яке вдиралося до будинків заможних мешканців Каховського району і звинувачувало їх у співпраці з СБУ. Відтоді на волі Віталія Єфименка більше не бачили”, – пише Олег Батурін.
“Атаман Іванович”, як сам називав себе мотузенко, з’явився в Новій Каховці 24 лютого 2022 року, разом із гауляйтером володимиром леонтьєвим. Бойовик сидів у захопленій будівлі, де віддавав «накази». Зокрема, мотузенко віджимав дорогі автівки городян.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!