До отари громадян росії окупанти заганяють все більше мешканців окупованої частини Херсонщини. Від старих і до малих віком.
«Серьёзные лица, волнение в глазах – учащиеся школы Геническа № 2 получили свои первые паспорта. В торжественной обстановке руководители Управления по вопросам миграции Главного управления МВД России вручили паспорта школьникам, достигшим 14-тилетнего возраста», – повідомляє окупаційний телеграм-канал «Русский Геническ».


Тим часом у Каховському районі зайнялись старшою віковою групою. При цьому виходу у стариків немає – до них приїжджають просто додому. Називається це – «для удобства маломобильных и пожилых граждан».

І якщо, наприклад, у Дудчинській громаді фотографка з Чаплинки привозила додому до бабусь і дідусів спеціальне обладнання для фону, то у Кам’янці, Цукурах і Сергіївці «спеціально навчені» люди для зручності фотографа тримали біле простирадло. Нові технології у дії, так би мовити.


У Іванівській громаді пішли ще далі. Там додому до хворої бабусі приїхали спеціалісти окупаційного паспортного стола майже у повному складі. Пенсіонерку сфотографували, взяли відбитки пальців, оформили всі потрібні папери, а за кілька тижнів вручили їй паспорт громадянки рф. Оскільки на той момент бідолашна перебувала у лікарні, «урочисту» процедуру провели просто у палаті. Спішили, мабуть, недоумки, поки бабуся ще жива.
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!