Брехливе «РИА «Новости» розганяє фейк про те, що на Кремінському напрямку рашисти зустрілись з бійцями українського ЛГБТ-батальйону. Окупанти, буцімто, взяли укріпрайон, і знайшли там у військових шеврон з єдинорогом – символом спільноти. Агентство передало слова рашистів про те, що «изначально данный батальон сделали ради пиара». Кого або що таким чином можна піарити, пропагандисти не уточнили.

Вичерпавши, мабуть, всі джерела для «натхнення», роспропагандисти звернулись до власних «єдинорогів». Першим допомогти визвався мільйонер філіп кіркоров. Псевдокороль псевдоестради розповів про те, як, буцімто, допомагав нинішньому Президенту України пробитись у шоу-бізнес. Навіть житло своє у москві безкоштовно (слабо віриться) надавав. Зараз же кіркоров зовсім не вважає Володимира Зеленського другом. І навіть заочно його ображає: «Это другой человек. Абсолютный зомби, который ничего не видит и не слышит».

Чого лише не скажеш, щоб маєтку вартістю 12 мільйонів доларів не лишитись. А саме у тільки оцінюють палац, який співаку побудували у підмосков’ї. Тим часом за пентхаус у москві кіркоров не може навіть комунальні заплатити. Принаймні, так розповідає придворним пропагандистам.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!