Ну, все, високі ціни, тремтіть – з вами тепер «боротиметься» самопроголошений «сенатор» константін басюк! Як у казці просто. Спочатку голова окупаційного уряду андрєй алєксєєнко говорив, що ціни на продукти високі. Говорив-говорив – а вони на місці. Потім фюрер путін про те ж саме говорив-говорив. А вони не те що на місці, а ще вищими стали! Невже у бізнесмена і фсбшника (що одне і те саме) басюка вийде?
«Да, цены отличаются на ряд товарных позиций от того же Ростова или Краснодара на 20-30%», – написав «сенатор» у Телеграм після відвідин Каховки та Нової Каховки і зустрічі з тамтешніми гауляйтерами. Продавців продуктів на базарах шанобливо назвав «игроками». Цитата: «На рынке осталось мало игроков и возникает желание завысить цену». Боротись з такими пообіцяв «правовыми и рыночными методами».
Тим часом співробітники окупаційної адміністрації у Каховці 26 квітня відвідали міський ринок, аби вчергове «промоніторити» ціни. Ось вони. Свинина – 360 руб/кг, макарони – 84, хліб і хлібобулочні вироби – 73, борошно пшеничне – 42, гречка – 97,50, рис шліфований – 79, цукор – 68, сіль – 32, огірки – 120, помідори – 260, картопля – 26, сир домашній – 156, сметана – 406 руб/кг, молоко – 50, олія – 106 руб/л.
«Моніторинг» провели через 5 днів після приїзду у Каховку басюка. «Дивно», але ціни не знизились.
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!