Жоден з «довоєнних» заступників міського голови Херсона Ігора Колихаєва чи начальників управлінь не увійшов до складу керівництва Херсонської міської військової адміністрації, затвердженого ОВА. Отже, по персоналіях.

У керівниці Херсонської МВА, виконуючої обов’язки міського голови Галини Лугової першим заступником став Сергій Орєхов – головний інженер АТ «Херсонгаз». У його віданні житлово-комунальне господарство, містобудування і архітектура, питання комунальної власності.

Гуманітарною сферою у міській військовій адміністрації відтепер опікується Інна Поперечнюк – у недалекому минулому директор школи № 7 Херсона. Ще одне крісло заступника поки вакантне: туди підбирають кандидатуру фахівця, котрий знається на проблемах цивільного захисту.

Керуючим справами МВА Херсона призначили Олексія Жилівського – був заступником начальника господарського відділу міськради.

«Більшість із 46 штатних посад міської військової адміністрації укомплектована працівниками апарату Херсонської міськради, котрі перебувають на вимушеному простої. З ними уклали тимчасові трудові договори», – доповнила Галина Лугова.

До звільнення Херсона і Галина Лугова, і вся Херсонська міська військова адміністрація перебуватимуть у місті Кривий Ріг. Там для цієї установи вже виділили приміщення, але його конкретну адресу називати не рекомендували з міркувань безпеки.

Сергій ЯНОВСЬКИЙ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!