Рашисти замінили призначену ними ж директорку захопленого Каховського геріатричного пансіонату, колаборантку Ларису Колосову на Дмитра Боровика, який у російському державному реєстрі юридичних осіб вказаний громадянином рф.

Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань з посиланням на власні джерела та ворожі телеграм-канали.

«Хто він такий – невідомо. Всіх постояльців пансіонату з Каховки окупанти вивезли ще в листопаді 2022 року, після чого вони почали обстрілювати будівлі закладу. Тоді ж вони вивезли з пансіонату все майно, вкрали навіть спортивний інвентар і старі телевізори. Відтоді пансіонат стоїть порожній і розбитий», – розповіли ЦЖР співробітники Каховського геріатричного пансіонату.

За даними з українських реєстрів, повний тезка нового «директора» захопленого пансіонату Боровик Дмитро Анатолійович, 14 вересня 1970 р. н., був зареєстрований фізичною особою-підприємцем у Новій Каховці і до 2016 року займався ресторанним бізнесом.

Тим часом окупанти продовжують незаконну паспортизацію підопічних Каховського геріатричного пансіонату, які були незаконно вивезені до села Стрілкове Генічеського району. І вже прозвітували про видачу чотирнадцяти нових аусвайсів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!