«Снесенный в 2015 году украинским режимом памятник Владимиру Ленину отреставрировали и установили в Тавричанке», – повідомляє окупаційна адміністрація Каховського району.

«Впереди ещё много работы, но это приятные хлопоты. Мы планируем сделать дорожку и дизайнерскую клумбу. И уже торжественное официальное открытие состоится 9 мая», – розповіла пропагандистам оксана довбня – колишня представниця «украинского режима», яка керувала місцевим будинком культури, а нині «глава Тавричанского теруправления» і подруга наркомана філіпчука, яка услід за ним відмовилась від українського громадянства.

Яке відношення Ленін, який помер задовго до 9 травня, має до Дня перемоги, спитаєте? А хто сказав, що вчинки рашистів мають бути логічними?

Так само немає логіки і у реставрації стели Слави у Генічеську. Пам’ятник і доріжка біля нього ремонтувались і раніше. Окупанти перенесли цифри на ньому з верхівки на крила, зробивши їх блискучими. А на місце, де був напис «1941 – 1945», прикріпили зірку. Тепер стела більше нагадує новорічну ялинку. Та якби на цьому все і скінчилось. На зовнішній частині композиції раніше був барельєф з зображенням радянських воїнів і трудівників тилу, які наближали перемогу. Зараз рашисти цей барельєф заштукатурили, а зверху причепили такі ж, як і цифри, блискучі літери.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!