7 травня на стадіоні «Колос» у тимчасово окупованому Скадовську рашисти планують влаштувати захід «Забег отважных – 78 минут к Победе». Про це повідомляється на телеграм-каналі окупаційної адміністрації. Участь може взяти, буцімто, кожен бажаючий.

У «столиці» ж окупованого краю вирішили обмежитись лише концертом. Місце його проведення традиційне – Генічеський центр культури і дозвілля.

Окупантам має бути весело. На відміну від самих ветеранів. З нагоди свята рашисти вирішили їх «ощасливити» одноразовою допомогою – 10 тисяч рублів. На цей мізер на окупованій території навіть продуктів вдосталь не накупляєшся, не кажучи вже про медикаменти. А колаборанти з цього ще й шоу зробили.

Так, у Генічеській громаді допомогу учасникам бойових дій і дітям війни розвозили «сотрудники управления труда и социальной политики совместно со специалистами администрации». Пишуть, що побували у гостях у сімнадцяти жителів Стокопанів, Азовського, Перекопу, Сокологірного, Новогригорівки, Велетнівки, Павлівки, Петрівки і Рівного. Кожному розповідали байки про те, що путін підписав святкову листівку особисто йому, а ще видав указ про матеріальну допомогу. Крім рублів, бабусь і дідусів підкупляли російськими цукерками.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!