Голова окупаційного уряду Херсонської області андрєй алєксєєнко продовжує обіцяти, що «до конца мая» запустить електропоїзд Генічеськ-Скадовськ. Пропагандистський федеральний телеканал «россия-1» навіть сюжет на цю тему зняв. Особливо російського пропагандиста потішило, що назва станції «Генічеськ» тепер виконана «с использованием вот такой русской буквы «И». На російську переклали і назву станції «Новоолексіївка».

Іншу ж «І», на стелі з назвою міста залізничників, окупанти поки що не чіпають. Лише перефарбували напис «Я люблю Таврійськ» у кольори своєї аквафрешної ганчірки.

Зміни за понад рік окупації стались і у Скадовську. Про них у своєму телеграмі розповів керівник незаконного обласного партійного осередку «єдиной россии» ігорь кастюкєвіч. Мовляв, ще рік тому на площі приморського міста ніхто не хотів брати гуманітарну допомогу, а він не міг купити у місцевому АТБ морозиво за рублі. Тепер ціни у віджатому супермаркеті – лише у російській валюті. «Всё налаживается», – написав злочинець.

На пеньку ж неподалік кастюкєвіч «знайшов» (а, скоріше, сам і написав) дивний напис: «Я люблю Россию за запах чёрной смородины». «Приятно… год назад о таком даже и не мечтал… значит, мы всё делаем правильно», – зробила висновок істота, яка любить росію за запах вкрадених грошей. Поки ще може відчувати запахи…

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!