Школу в Іванівці, яка не встигне пропрацювати і місяця перед літніми канікулами, рашисти збираються відкрити сьогодні, 10 травня. Зранку запланована урочиста лінійка. Радіти окупантам дійсно є чому, адже це – фактично перша школа, яку вони через великі труднощі змогли запустити в Іванівській громаді.
Назвали заклад «муниципальное бюджетное общеобразовательное учреждение «Ивановский Лицей № 2». Напередодні відкриття гауляйтер Іванівки олександр васалатий привіз у заклад ящики, у яких, як запевнив, були ноутбуки, принтери, наплічники і підручники від керівника незаконного обласного осередку «єдіной росії» ігоря кастюкєвіча і окупаційного міністра освіти алєксєя галченкова. Проте для фото позував лише з наплічником.


Прес-служба окупаційної адміністрації з цього приводу написала: «Освітній заклад забезпечить можливість отримання якісної освіти за російськими стандартами, а подаровані ноутбуки, принтери, рюкзаки і підручники стануть відмінним стартом для успішного процесу навчання». І таким же успішним фінішом, – хочеться додати. Адже зрозуміло, що справжнє навчання на окуповану територію повернеться лише після її звільнення.
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!