Окупаційна адміністрація Новотроїцького «муніципального округу» звернулась до власників квартир у багатоквартирних будинках селища, аби «надали відомості про право власності і кількість проживаючих». Заяву розповсюдили у соцмережах.
Громадян чекають щодня з 8.00 до 12.00 (колаборанти лише по півдня «працюють»?) у «військово-цивільній адміністрації». З собою просять взяти паспорти і оригінали правовстановлюючих документів на об’єкти нерухомості.
Тим часом у сусідній з Новотроїцьким Новоолексіївці продовжують «перепис населення». 11 травня «переписники» побували у приватних обійстях на вулицях Олімпійській, Свято-Покровській, провулку Соборному. Зайшли також у п’ятиповерхівки на вулиці Лесі Українки.
Раніше колаборанти вже обійшли вулиці Азовську, Квіткову, Грушеву, Космічну, Чушкіна, Виноградну, Меліораторів, Молодіжну, Шкільну, Комарівську, Новоолексіївську, Садову, Нову, Литвинова, провулок Фонтанний – тобто, «взяли на олівець» більшу частину селища. Тим, кого не було вдома, або хто не захотів до них виходити, «переписники» передали наказ «прийти з паспортом у селищну раду до будь-якого спеціаліста».
Біля колишньої селищної ради, у якій перед окупацією містився тамтешній старостат, поки що розвиваються триколори. Але це тимчасово.
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!