Відомий колаборант Едуард Репілевський залишився без «посади» і ризикує втратити бізнес, пише Центр журналістських розслідувань.

Окупанти зняли свого поплічника з посади «міністра сільського господарства та рибальства Херсонської області» за крадіжку та відкрили проти нього кримінальну справу.

За інформацією з окупаційних ЗМІ, в очолюваному Едуардом Репілевським «міністерстві» росіяни виявили заборгованість по заробітній платі перед 94 працівниками на загальну суму 17 млн рублів. Куди ці гроші подівалися – не уточнюється. Але їхнє зникнення співпало зі звільненням «міністра».

Останнім часом у Каховському районі його майже не бачать. За словами місцевих мешканців, зараз Репілевський перебуває в росії і намагається врятувати хоча б частину своїх активів. Підприємством «Агробізнес» у Мар’янівці зараз управляє його син, колаборант Данило Репілевський, депутат Херсонської облради від президентської партії «Слуга народу». 

На бізнес Репілевського-старшого поклав око впливовий російський латифундист, ексміністр сільського господарства рф Алєксандр Ткачов. Ще торік він намагався перекупити активи Репілевського.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!