Для чого «ціла» голова центральної виборчої комісії російської федерації елла памфілова незаконно порушила державний кордон України, здійснивши вояж окупованими територіями Луганської, Донецької, Запорізької і Херсонської областей, так до кінця і не зрозуміло.

Сама вона розповіла пропагандистам: «Мета мого приїзду – подивитись додатково, чим ще може допомогти ЦВК і яке організувати сприяння у навчанні, в організації роботи, в обладнанні дільниць виборчих». Після того відзначила, що «вже сформовано територіальні комісії, завершується процес формування дільничних комісій, приміщення для голосування оснащуються необхідним обладнанням і завершується підготовка до навчання членів виборчкомів». Тобто, «єдіний дєнь голосованія» 10 вересня має пройти на ура! Але тоді постає логічне питання: а як без цього всього на окупованих територіях змогли провести «референдуми», за організацію яких, до речі, елла памфілова потрапила під персональні санкції низки провідних країн? Для чого тоді зараз ця видимість законності?

Разом з демонстрацією зацікавленості кремля у майбутніх «виборах» путіністка додала до візиту кілька епатажних моментів. Наприклад, привезла ліки від кліщів (а ще від застуди і болезаспокійливі) гауляйтеру окупованої частини Донеччини денису пушиліну і залишила російську свастику Z на стіні. А ще поїла цукерок і полуниці з головою окупаційного уряду Херсонщини андрєєм алєксєєнко.

Мабуть, заради полуниці і приїздила. У москві вона зараз дуже дорога, пишуть. Близько, 1000 рублів за кілограм. Та і навряд чи привезена у столицю росії з Єгипту і Киргизії ягода смачніша за вкрадену на Херсонщині.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!