Поки військові двохсотої армії світу знищують Херсон обстрілами, їхні пропагандисти невпинно «обстрілюють» мізки своїх громадян несусвітньою брехнею про наш обласний центр.
Прес-служба окупаційної адміністрації Нової Каховки повідомляє про якогось «Андрія Павловича», який «проживає на вулиці Чорноморській у Херсоні». «Відкриваючи двері своєї квартири, Андрій Павлович почув позаду кроки, але не встиг обернутися, отримавши сильний удар в область потилиці, – брешуть пропагандисти. – Коли він прийшов у свідомість, то побачив, як невідомий у військовій формі виносить з його квартири рюкзак з речами. Побачивши, що потерпілий прийшов у себе, невідомий наніс йому удар в область живота і рукою в область шиї, після чого Андрій Павлович знову втратив свідомість. У результаті пограбування пропало 40 тис. гривень і ноутбук Acer Aspire 7, вартість якого потерпілий оцінює у 20 тис. гривень».
Наступна брехня – від окупаційного телеграм-каналу «СМЕРШ Херсон». Вони розповідають про те, що «на центральному ринку був викрадений індивідуальний підприємець Денис Іванович разом з машиною ГАЗ-3302 2007 року, білого кольору і товарами на суму 500 тис. гривень. До Дениса Івановича підійшли двоє у військовій формі і, зв’язавши його, закинули у кузов його автомобіля, після чого зникли у невідомому напрямку».
Окупаційний канал «От Мариуполя до Карпат» вирішив брехати масштабніше, розповівши про «конфлікт офіцерського складу СБУ з бійцями 44 бригади». В уяві пропагандистів працівники СБУ затримали мікроавтобус з бійцями, після чого зав’язалась суперечка. Після неї вночі, буцімто, згоріли 3 одиниці автотранспорту бригади.
А в 124 бригаді ТРО, повідомляє «Херсонский вестник», «спостерігається різкий спалах застудних захворювань, так як ГРВІ, гнійна ангіна, пневмонія, вірусний менінгіт і т.д.». Бійці, за «даними» пропагандистів, застуджуються у окопах, а лікувати їх нічим, бо, цитата, «голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін вирішив, що немає необхідності постачати військових і медичні заклади необхідними препаратами і вирішив продати у Румунію велику партію гуманітарних фармацевтичних засобів»…
Якщо чекаєте коментарів, то дарма – коментувати таке має право лише психіатр.
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!