Що може росія? Казали, що Київ за 3 дні взяти. Не вийшло. Тепер вони вирішили діяти «серйозніше» – відмінити рішення про передачу Криму УРСР у 1954 році. З відповідною пропозицією виступив член ради федерації рф, а колись депутат Верховної Ради України і Верховної Ради АРК (а до того – хірург, а до того – слюсар) сергій цеков. «Росія, як правонаступниця СРСР, має на це повне право», – заявив зрадник пропагандистам з РІА «Новости».

Що ще може росія? Окупаційна «Надднепрянская правда», цитуючи постійного представника росії при ООН васілія нєбєнзю, прес-секретаря президента рф дмітрія пєскова і заступника директора департаменту інформації і друку мзс рф івана нєчаєва, пише про те, що росія може визнати Україну… державою- спонсором тероризму. «Ми бачимо кардинальне посилення російської риторики. Якщо Росія найближчим часом офіційно визнає Україну терористичною державою, то це відкриє можливість ліквідації осіб, причетних до спонсорування тероризму», – щосили намагаються налякати пропагандисти.

Що може росія насправді? Хіба що плакатись у Телеграм про те, що у Новій Каховці залишились вулиці Історична і Героїв України, а старих назв немає. Навіть у паспортах рф, які видають окупанти, вказано декомунізовані топоніми. Чому? Хтозна, але те, що рашисти навіть вулиці перейменувати не можуть, тішить. Розуміють, мабуть, що це зайва справа. Все одно скоро доведеться тікати.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!