Сергій Євтухов – співвласник українських ТОВ «Каховські ковбаси» та “Виробнича компанія “Каховський м’ясокомбінат “. Ще навесні 2022 року він активно підтримував російських загарбників, надавав їм продукти та готував обіди. Окупанти надали йому озброєний конвой для безперебійного завезення сировини на м’ясокомбінат і продажу готової продукції в місцевих магазинах, пише Кримський Розслідувач.

У грудні 2022 року до російського державного реєстру були внесені дані про ТОВ “Производственная компания “Каховский мясокомбинат”. Сергій Євтухов вказаний як директор компанії, а дані про її засновників приховані. Російський індивідуальний податковий номер Євтухова був присвоєний інспекцією ФНС Росії в окупованій Ялті (ИНН 910318368774.)

Відомо, що Сергій Євтухов родом з Макіївки Донецької області. Бізнес-партнер Євгенії Самохіної — міністерки економічного розвитку терористичного угруповання «ДНР». В минулому він уже отримував покарання за фінансування тероризму й незаконне поводження зі зброєю. 26 вересня 2017 року Херсонський міський суд виніс йому вирок – 5 років позбавлення волі зі звільненням від відбування покарання з іспитовим строком 1 рік.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!