Окупаційне «гу мвс росії у Херсонській області» продовжує боротьбу з торгівлею алкоголем. Продавати його, нагадаємо, своїм «указом» заборонив гауляйтер сальдо. Днями поліцаї боролись з ним (з алкоголем) в окупованому Скадовську.

У фейковому управлінні повідомили, що, буцімто, отримали «сигнал» від «добросовісного» громадянина про те, що в одному з кафе на набережній горілкою торгують у… заварних чайниках. Перевдягнені поліцаї тут же купили чайничок з 300 г оковитої. Після того вже безкоштовно забрали 6 пляшок по 0,5 л, а ще 4 пляшки вина по 0,7 л, пляшку шампанського і 2 л рідини з запахом вина. Вилучене, буцімто, помістили у кімнату зберігання речових доказів окупаційного відділу поліції.

А поки поліцаї «шмонають» підприємців, російські вояки шукають самогон і вино у місцевих жителів. Але зовсім не для того, щоб помістити його у кімнату доказів. Як повідомляють наші читачі, у селах, наприклад, Чаплинської громади «освободітєлі» пиячать «по-чорному». Та і сам сальдо, судячи з його коментарів пропагандистам, не «просихає».

Богдан СТРАЖАК.       

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!