Хто тільки не брався «регулювати» ціни на окупованій частині Херсонщини. Недавно, як повідомляє окупаційна «Надднепрянская правда», до «регулювальників» долучилась федеральна антимонопольна служба (фас). При цьому навіть після команди «фас» ціни так і залишились високими. А деякі ще й стали вищими.
Візьмемо хоча б ціни на цибулю, якою у минулі роки, як і іншою продукцією овочівництва, славилась наша область. Наразі у Генічеську ця «пані в золотому жупані» коштує всі 120 рублів за кілограм! І це у той час, коли у Самарі – російському регіоні, де її також вирощують, але не так багато, цибуля вартує 90-98 рублів. Дорого, але ж на окупованій Херсонщині дорожче!
Генічани кажуть, що цибулю привезли з росії через Крим. Нашу ж вивезли туди раніше. Те саме, наприклад, з борошном. Це зокрема в інтерв’ю скадовським пропагандистам визнав директор тамтешнього хлібозаводу Володимир Покотило. Мовляв, борошно для випікання хліба завозиться з Криму.
Можете собі уявити: на Херсонщину завозиться борошно?! Майже рік окупанти вивозили з області пшеницю, тепер пекарі змушені завозити борошно.
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!