За клопотанням прокурора Скадовської окружної прокуратури заарештовано нерухоме майно, транспортні засоби та корпоративні права, які належать підозрюваному у пособництві країні-агресору (ч. 2 ст. 28 ч. 1 ст. 111-2 КК України) геннадію недялкову.
Загальна вартість арештованого – понад 11 мільйонів гривень. За даними слідства, фігурант під час тимчасової окупації Скадовського району добровільно пішов на співпрацю з ворогом та став так званим “головою” Голопристанської окупаційної адміністрації. У червні 2022 року фейковий очільник зі своєю «заступницею» у супроводі військових рф прийшли додому до легітимної заступниці міського голови та вимагали від неї ключі від машини і свідоцтво про її державну реєстрацію. Побоюючись за своє життя, а також життя своїх близьких, жінка виконала вимогу. Авто, віджате у громади, використовується представниками окупаційної влади. Також відносно недялкова на розгляді суду перебуває обвинувальний акт за фактом колабораційної діяльності (ч. 5 ст. 111-1 КК України).
Нагадаємо, чинного міського голову Голої Пристані Олександра Бабича окупанти викради навесні минулого року і його доля наразі невідома.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!