Окупаційна служба зайнятості, що базується у Скадовську, повідомляє про «термінову вакансію» головного бухгалтера у медичний центр. «Спеціаліст дуже важливий для лікарні», – пишуть. А ще обіцяють зарплату від 80 тисяч рублів. Мабуть, прийшли великі гроші з «центру», які треба грамотно привласнити.

Зарплату від 50 тисяч рублів обіцяють у фейковій службі зайнятості завідуючій дитсадком. При цьому, якщо приїде заміжня, обіцяють працевлаштувати ще й її чоловіка. Що він буде робити, не пишуть, але розмір зарплати вказують – більше 16 тисяч.

У інформаційний відділ Каховської окупаційної адміністрації потрібен фотограф-відеограф з власним обладнанням. Крім зарплати, обіцяють премії і безкоштовне проживання. У той же відділ шукають розклеювача-розповсюджувача інформаційних листівок.

В окупаційну адміністрацію Генічеського району потрібен спеціаліст по роботі з інформацією, який «вміє грамотно складати текст» і працювати у соцмережах. При цьому навіть людина з середньою спеціальною освітою підходить, пишуть.

Відділ агропромислового комплексу і переробної промисловості Нижньосірогозької окупаційної адміністрації шукає головного і ведучого спеціаліста з російськими паспортами. У паспортний стіл у Каховці потрібен перекладач з української на російську. Наявність паспорта рф обов’язкова.

Окупанти ніяк не можуть позбутись жорсткого кадрового голоду. І до контрнаступу ЗСУ навряд чи щось зміниться.

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!