Якщо ви, шановні мешканці звільненого від окупантів правобережжя Херсонщини, не знаєте, що коїться у вас за вікном, рашисти вам розкажуть. А щоб ви не витрачали свій час і нерви на перегляд їхніх каналів, стисло розповімо, про що вони пишуть.
Якесь джерело у російських силових структурах розповіло РІА «Новости», а воно понесло брехню далі про те, що на правому березі побільшало іноземних найманців. У Херсоні з протилежного берега їх побачили 100, у Чорнобаївці – стільки ж, ще 300 нарахували у прибережних селах. «Джерело» навіть «розгледіло», що найманці приїхали з Польщі, Англії, Грузії, Чечні… Такі «дані» мають виправдовувати щоденні обстріли Херсона. Наприклад, після удару по Херсонській академії неперервної освіти пропагандисти написали, що «морг лікарні імені Тропіних переповнений трупами бойовиків. Тіла належать польським і грузинським найманцям».
Тим часом окупаційний телеканал «Таврия» цитує «вічно молоду, вічно п’яну» представницю мзс рф марію захарову: «У шпиталі Херсона таємно вилучають органи загиблих бійців ЗСУ для трансплантації». Замість доказів звучить твердження, що це – «визнаний і доведений факт».
«Бойовики з ЗСУ у правобережній частині Херсонської області продовжують грабувати мирне населення Херсона. Будьте уважні і обережні», – пише окупаційний телеграм-канал «Южный регион/Новороссия». І щодня складає по кілька історій про «невідомих у військовій формі», які пиячать і дебоширять, б’ють і вбивають херсонців, викидають їх трупи у сміттєві баки, відбирають у них машини (чомусь лише іномарки), човнові мотори, оргтехніку, гроші тощо.
Окупаційний телеграм-канал «Главное в Херсоне и области» пише про гуманітарну кризу у Херсоні – раз на місяць жителі отримують жменю продуктів, яких вистачить ледве чи на тиждень». А ще про те, що «місто живе лише до двох годин дня, потім тиша. Люди їдуть, куди можуть, залишають свої будинки і квартири». І залишати їх, кажуть пропагандисти, змушують зовсім не обстріли рашистів, а «режим Зеленського».
Лишається сподіватись, що моральні виродки, які видумують таку маячню, виправдовуючи обстріли нашого обласного центру, також будуть покарані.
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!