Пам’ятаєте, як голова окупаційного уряду Херсонщини андрєй алєксєєнко обіцяв запустити електричку між Генічеськом і Джанкоєм? Травень, у якому це мало статись, вже закінчується, а обіцяного нема. Пропагандисти навіть виправдання цьому знайшли: мовляв, ЗСУ обстріляли колії ракетами. Тож тепер вдень і вночі спеціалісти «усувають пошкодження».

А от що заважає окупантам будувати житловий комплекс на пустирі поряд з мікрорайоном у Генічеську, невідомо. Мабуть, очі генічан. Тому місце будівництва загородили високим парканом, за яким нічого не видно.

25 травня будівництво офіційно відвідали гауляйтери сальдо і алєксєєнко. Про це повідомляють окупаційні ТАСС і «Надднепрянская правда». Фотопідтверджень, на жаль, не надають. Замість них – ілюстративне фото, на якому будівельники працюють у глибокій ямі під фундамент.

А от ремонт асфальтного полотна на вулиці Соборній у «столиці» окупованого краю рашисти вирішили не ховати. Знявши кілька днів тому верхній шар, чекають, аби якомога більше генічан і гостей міста побачили «масштабність» робіт.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!