1 червня, у Міжнародний день захисту дітей, окупаційний слідчий комітет росії по Херсонській області вивіз дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, з окупованого Генічеська в окупований Севастополь. Як повідомляє фейковий слідком у соцмережах, юним генічанам сподобались екскурсії на площу Нахімова, Графську пристань і до пам’ятника затопленим кораблям. Чи повернули дітей додому, поки що невідомо. Не афішують в окупаційному слідчому комітеті і той факт, що виселили всі бізнеси зі споруди на площі Відродження, яку генічани називають поміж собою «трестом». Там залишилась поки що лише стоматологічна клініка, але її спротив, можна бути певним, рашисти зможуть подолати.
Тим часом слідкомівці, які не поїхали у Севастополь, завітали до щасливцевських школярів. Окупаційний телеканал «Таврия» описує цей візит весело: «Діти спробували самостійно знімати відбитки пальців, а деякі навіть отримали свої відбитки на пам’ять, упакованими у спеціальну плівку».
Працівники окупаційної прокуратури 1 червня теж гав не ловили, а під керівництвом «прокурора» області андрія петрова відвідали вихованців генічеського дитсадка «Червона шапочка» і вручили їм подарунки, «які допоможуть їм у розвитку творчих здібностей». Які саме, у «прокуратурі», не уточнили. Мабуть, кийки і наручники.
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!