Останні три слова написано у лапках, бо це – цитата. «Потрібно досконально перевірити населення на предмет загрози ВС РФ і жителям звільнених територій», – пише окупаційний телеграм-канал «Днепровский рубеж». Тобто, чи загрожує населення саме собі?

«Враховуючи, скільки водиться і ховається «ждунів», такі заходи просто необхідні», – продовжують пропагандисти. І вони, заходи, нині проводяться. Інший окупаційний канал «Южный регион/Новороссия» пише: «Оперативні групи досконально перевіряють документи і телефони на предмет пособництва ворогу», а в телефонах «у випадку, якщо куплені нелегально і знеособлено», забирають sim-картки.

«Всупереч українській пропаганді, після перевірки документів нікого не побили, не посадили у підвал, не катували, не конфіскували майно і не депортували», – пише «Днепровский рубеж». Значить, все відбувається з точністю до навпаки. У цьому випадку дуже не хочеться бути пророком, але після звільнення лівого берега буде знайдено не одну могилу з закатованими рашистами людьми. Адже так вже було і на Київщині, і на Харківщині, і на нашій рідній Херсонщині…

Богдан СТРАЖАК.      

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!