Окупанти вирішили заробити політичні дивіденди на Каховській ГЕС, яку самі ж і підірвали. Цинізм – скажете? Ні, звичайна на росії політика. На жаль.

«Велику допомогу людям надають учасники попереднього голосування «Єдиної Росії», – написав у своєму телеграмі керівник фейкового обласного відділення цієї партії ігорь кастюкєвіч. – У Голопристанському районі допомагають з евакуацією людей, вивозять жителів на човнах. У Скадовський район, де зараз працює пункт тимчасового розміщення, доставляють продуктові набори».

А ще, за словами злочинця, в Іванівський та Олешківський «муніципальні округи» партійці передають питну воду. «Допомога передбачена і для тих, кого евакуювали з Олешків у Великі Копані, в пункт тимчасового розміщення. Крім того, питна вода потрібна жителям, які відмовились виїжджати і залишаються у підтоплених населених пунктах Олешківського муніципального округу», – написав кастюкєвіч.

За приклад окупант ставить такого собі євгєнія кузьміна, який, за його словами, евакуював людей і тварин у Голій Пристані: «Так, він не херсонець, народився і виріс у Санкт-Петербурзі. Але робить і вже зробив для жителів регіону набагато більше багатьох місцевих. Ось вам і «варяги»!»

На сайті попереднього голосування «єдиної росії» про «варяга» сказано, що він народився у 1986 році у Ленінграді. Має середню професійну освіту. Є індивідуальним підприємцем і членом партії. І дуже хоче стати окупаційним депутатом на Херсонщині.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!