Житловий масив Херсона залишається без тепла через окупантів
Система центрального опалення в Херсоні «дихає на ладан» через постійні перебої з електрикою. Але до цього додалася ще одна проблема – з ладу може вийти котельня, яка обігріває житловий масив «Корабел» із населенням понад тридцять тисяч чоловік.
«У котельні, яка постачає тепло для Острова, обмаль технічної води для заповнення трубопроводів. Закачати туди звичайну питну воду неможливо – діаметр труби не дозволяє. Єдиним виходом залишається підкачка технічної води з Дніпра, але сьогодні окупанти не дозволяють здійснити цю роботу, запустивши станцію на суднобудівному заводі для підкачки», – повідомила глава Херсонської міської військової адміністрації Галина Лугова.
Ситуація з центральним опаленням у Херсоні наразі абсолютно непередбачувана. Електроенергію вдається постачати уривчасто і по окремих резервних лініях. А від неї напряму залежить і робота обладнання котелень. От і виходить, що в одному й тому ж житловому масиві батареї одних багатоповерхівок хоч якось нагрілися, а в інших – люта холоднеча.
Сергій ЯНОВСЬКИЙ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!