«Нехай ніякі війни, стихійні лиха, економічні кризи не стосуються вас», – написала у своєму привітанні з нагоди дня росії голова окупаційної адміністрації Новотроїцького «муніципального округу» євгенія кузьменко. Забула додати: «Як нас». Тому що у переважній більшості привітань від окупантів та їхніх посіпак тема підриву Каховської ГЕС і затоплення частини області не звучала.

Окупаційне керівництво Каланчака побажало українцям «пишатись тим, що ми росіяни».

«Нехай люди, які позбавились жорстоких помилок, будують нове майбутнє разом з Росією», – написало керівництво окупаційної адміністрації в Іванівці.

«Мирного неба над головою» побажав землякам гауляйтер окупованого Скадовського району сергій швайко.

Керівництво Каховського «муніципального округу» заявило, що «у такий важкий час особливо розумієш, що таке любов до батьківщини і до своєї історії».

«Незважаючи на труднощі, нам завжди є чим пишатись», – заявила гауляйтер Генічеського району олена терських.

«Це країна, якою я пишаюся», – сказав про росію у своєму вітанні депутат держдуми і головний на окупованій Херсонщині «єдинорос» ігорь кастюкєвіч.

Навіть гауляйтер Нової Каховки, де сталась трагедія, володимир леонтьєв роздавав у цей день російські паспорти, цинічно повторюючи, що кожен у місті «влився у велику добру сім’ю».

І лише «сенатор» константін басюк згадав про трагедію на ГЕС, але тут же збрехав, що «вся Росія прийняла біду, як свою». Мабуть, через те рашисти і обстрілюють волонтерські човни, а самі пропонують евакуюватись потерпілим за гроші?

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!