«Затерянный мир» – назва, м’яко кажучи, «не по-фен шую», говорили колись власнику бані з готелем, тоді ще міському голові володимиру сальдо. Але той не слухав, все відмахувався: такий, мовляв, маркетинговий хід, щоб перепитували та зам’ятовували. Але ж як яхту назвете, так вона і попливе… Тут прямо вийшло в буквальному сенсі. Після підриву окупантами Каховської ГЕС район річпорту в Херсоні залило. Майже тиждень у воді стояв і «Затерянный мир» біглого гауляйтера. Це після того, як у вересні минулого року сюди прилетіла ракета. Все через те, що у власному готелі сальдо розмістив російських офіцерів та фсб-шників. Тут без варіантів, випросив!

Нещастя переслідували мега-баню і раніше. «Загублений світ» на вул. Петренка (нині – Михайлівська) фігурував у «домініканській історії». Поки сальдо був там чи-то в полоні, чи-то в тюрмі, комплекс переписав на себе бізнесмен Денис Пащенко, з яким у екс-міського голови, колишнього нардепа був конфлікт. «Мір», той, що «затєрянний», колаборант собі повернув. Але ненадовго. Бо зараз це вже не «банно-оздоровчий» об’єкт, а стіни та пробитий дах, що перетворюються на руїни.

А тепер ще й свою справу зробила велика вода.
«руський мір» дуже допоміг своєму найманцю сальдо. Тепер у нього дуже розширився після підриву Каховської ГЕС басейн. Там тепер досі можна плавати. Глибина, мабуть, була два метри, стала 4. А місцеві бомжі винесуть все, що недовиносили до цього. То він отримав вдячних від своїх нових російських друзів», – говорить жителька Херсона, письменниця Альона Маляренко.


І як тут не погодитися? Маятник бумерангу тільки почав розкручуватися…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!