На окупованому лівобережжі місцевим жителям, котрі не встигли евакуюватися на більш безпечну територію, російські військові влаштовують справжній терор.

Так, у селищі Дніпряни Новокаховської територіальної громади рашисти розперезалися не на жарт. Після теракту на Каховській ГЕС і затоплення частини селища вони наказали людям з прибережних вулиць негайно покинути свої домівки. Один чоловік, за свідченням місцевих, повідомив їм, що не може покинути будинок через те, що має пасіку і персиковий сад. Оскаженілі бандити враз облили вулики і сад бензином і підпалили. Регочучи, спитали: «А тепер виїдеш?».

Ще одна літня жіночка сказала, що їй просто нема куди йти, бо ні родичів, ні знайомих не залишилося. Тоді окупанти кинули в її будинок кілька гранат і пішли геть.

Жителі Дніпрян говорять, що загарбники масово заселяються в приватні будинки на вулицях вздовж Дніпра. В багатоквартирні будинки, скоріш за все, селитися бояться, оскільки в місця масового скупчення нелюдів почасти влучають снаряди ЗСУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!