Воліючи опинитися якомога далі від наступу ЗСУ, евакуйована окупаційна «влада» поспіхом вибирається навіть зі Скадовська. Прес-служба фейкової військово-цивільної адміністрації повідомляє, що «тимчасовою адміністративною столицею регіону» обрали Генічеськ – місто на самому краєчку українського регіону, але найближче до Криму. Там же скупчуються установи, яких наплодили рашисти за вісім з лишком місяців окупації.

Втім, це тільки початок. З подальшим просуванням ЗСУ та звільненням Криму колабораціоністській «владі» доведеться переїжджати ще далі. Як варіанти, чудово згодяться Магадан, Йошкар-Ола, Тюмень, Улан-Уде – туди «Хаймарси» точно не долетять. А може й прокурори з Гааги не дотягнуться.

Користувачі соціальних мереж з цього приводу пропонують владі рф піти ще далі і перейменувати на Херсон, Сімферополь, Донецьк чи навіть Крим якісь задрипані «сєльськіє посєлєнія» за Уралом. Тоді схибнуті на всю голову адепти «русскава міра» зможуть і надалі з повним правом заявляти «Крим наш», «Херсон наш». Саме там зрадникам і місце.

Сергій ЯНОВСЬКИЙ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!