Поки наші громадяни на окупованій території не включать телевізор чи не зайдуть в інтернет, у них все – не дуже добре, але лише зроблять одне з двох…
«Люди повертаються, незважаючи ні на що. Відчуття страху вже притулене, і, незважаючи на те, що постійно існує якась загроза життю, все одно люди повертаються. І зараз вже на території лівобережжя, за нашими підрахунками, які є у нас, знаходяться більше 200 000 чоловік», – розповіло сальдо рашистському телеканалу «звєзда».
Паспорти громадян рф, базікає той самий персонаж, отримали більше 120 тисяч. «Тим паче, що цех… фабрика з друку паспортів є у нас своя», – гублячись у свідченнях, додало сальдо.
Окупаційний телеканал «Таврия» цитує сальда щодо «нового міста» на Арабатській Стрілці: «Нове місто приваблює велику кількість інвесторів, вони вже почали будівництво, і вже можна сказати, що затребуваність буде високою». Навіть після того, коли у місце, яке воно назвало «урядовим кварталом» прилетіло?
Про «будівництво дороги від Сімферополя до Ростова сухопутним шляхом» розповів пропагандистам (звісно, що, як і сальдо, за дорученням «вищих колег») фейковий губернатор Запоріжжя євген балицький. Дорога узбережжям Азовського моря, за його словами, буде у чотири смуги, але… платною. От тобі, і «соціальна країна»!
За словами заступника голови окупаційного уряду Запорізької області андрія козенка, проводяться передпроектні дослідження, пов’язані з будівництвом залізничного шляху, що з’єднає Крим, Херсонську, Запорізьку і Донецьку області з Ростовською. «Будівельні роботи будуть завершені у найближчі кілька років», – обіцяє окупаційний телеканал «Таврия».
«Крім того, у серпні почнуть будувати залізницю з Криму у Мелітополь і Бердянськ», – обіцяє, немов її раніше не було, «РИА «Новости». А ще «до кінця 2023 року планується налагодити паромний зв’язок між Запорізькою областю і Кримом». Це теж пообіцяло створіння з прізвищем балицький…
Чого лише не пообіцяєш, аби отримати всю обіцяну росією зарплатню, поки господарі не дали драла.
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!